Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Rozumím


GDPR

1.    Udělujete tímto souhlas STG Kroměříž (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

-        jméno a příjmení

-        datum narození

-        e-mail

-        telefonní číslo

-        adresa


2.    Jméno, příjmení, datum narození, telefonní číslo, e-mail a email je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem registrace na závody. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

   

3.    S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje STG Kroměříž

 

4.      Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

-         vzít souhlas kdykoliv zpět ,

-         požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,

-         vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

-         požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

-         na přenositelnost  údajů,

-         podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.


  • partner maly
  • partner maly
  • partner maly